Kaarten bestellen?

Toegangsprijzen

Een kaartje kost € 20,- per persoon.

NB: het concert heeft geen pauze.

Via het formulier onder aan de pagina kunt u uw kaarten bestellen en betalen.

Programmaboekje

Een programmaboekje is dit jaar in 2 varianten verkrijgbaar:

1. gedrukt: gratis in beperkte oplage verkrijgbaar bij de ingang van het concert
  2. digitaal: → hier te downloaden en evt. zelf te printen (PDF, 412 KB, opent in nieuw tabblad)

Huishoudelijke mededelingen

In verband met de Corona-verordeningen:

1. zijn er in de concertlocaties maatregelen genomen, zodat u op afstand van elkaar kunt zitten. Daardoor is de zaalcapaciteit - lees: het aantal beschikbare kaarten - beperkt.
  2. is er GEEN verkoop aan de kassa. U kunt ALLEEN kaarten via de website bestellen en betalen.
  3. wordt uw telefoonnummer gevraagd tijdens het bestelproces, voor het geval er contactonderzoek moet plaatsvinden. Deze gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld en worden een maand na het concert vernietigd.
  4. wordt u gevraagd zich te legitimeren en uw handtekening te zetten zodat we kunnen zien dat u bij ons concert aanwezig was. U hoeft GEEN vaccinatiebewijs of negatieve uitslag van 'n pcr-test te tonen.

Wij verheugen ons op uw komst.

Kaarten bestellen

Via dit formulier kunt u uw kaart(en) bestellen en meteen betalen. Daarna vindt u uw kaart(en) direct in uw mailbox.

U wordt ook automatisch toegevoegd aan de mailinglijst, zodat we u op de hoogte kunnen houden van toekomstmuziek. Als u dat niet wilt, kunt u zich altijd weer afmelden via de betreffende link onder aan elke nieuwsbrief. We sturen enkele keren per jaar een nieuwsbrief. Heeft u zich al eens afgemeld, dan blijft u afgemeld. U wordt door deze bestelling dus niet opnieuw toegevoegd aan onze maillijst. Wilt u dat wél weer, stuur dan een e-mail info@lunkamerkoor.nl.

Onaards

Kies een datum*