Kaarten bestellen

Kaarten bestellen voor Magnificat

Dit programma wordt drie keer uitgevoerd. Onder aan deze pagina kunt u kaarten bestellen.

• 10 februari 2023 om 20.15 uur: Dominicanenklooster, Stadsdam 1, Huissen
  • 11 februari 2023 om 20.15 uur: Bernarduskerk, Rijndijk 106, Hazerswoude-Rijndijk
  • 18 februari 2023 om 20.15 uur: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht

Toegangsprijzen

Een kaartje kost € 15,00 per persoon. Dit is inclusief het programmaboekje.

NB: het concert heeft geen pauze.

Via het formulier onder aan de pagina kunt u uw kaarten bestellen en betalen.

Huishoudelijke mededelingen

In verband met de Corona-verordeningen kunnen er mogelijk maatregelen worden genomen in de concertlocaties. Mocht dat in februari het geval zijn, dan informeren we u daarover.

Bij alle concertlocaties is er ook verkoop aan de kassa. Maar bij voorkeur graag online bestellen.

Wij verheugen ons op uw komst.

Kaarten bestellen

Via dit formulier kunt u uw kaart(en) bestellen en meteen betalen. Daarna vindt u uw kaart(en) direct in uw mailbox. Mocht dit niet het geval zijn, wacht dan enkele dagen (zeker als u in het weekend kaarten besteld hebt). Mocht u uw kaarten dan nog steeds niet hebben ontvangen, neem dan contact op met Martine.

U wordt ook automatisch toegevoegd aan onze mailinglijst, zodat we u op de hoogte kunnen houden van onze toekomstmuziek. Als u dat niet wilt, kunt u zich altijd weer afmelden via de betreffende link onder aan elke nieuwsbrief die we hooguit enkele keren per jaar versturen. Heeft u zich al eens afgemeld, dan blijft u daarvoor afgemeld. U wordt door deze bestelling dus niet opnieuw toegevoegd aan onze maillijst. Wilt u dat wél weer, stuur dan een e-mail info@lunakamerkoor.nl.

NB: u wordt wél altijd toegevoegd aan een maillijst voor deze specifieke concertreeks, voor het geval we daarover belangrijk nieuws met u moeten delen. Denk aan wijzigingen van locatie, tijd of volledige annulering. We moeten u dan kunnen bereiken.

Magnificat