Kaarten bestellen

Kaarten bestellen voor Path of Miracles

Dit programma wordt 3x uitgevoerd. Onder aan deze pagina kunt u kaarten bestellen. De ticketverkoop voor Nijmegen verloopt via de Stevenskerk.

• 9 september 2022 om 20.15 uur: Kloosterkerk, Lange Voorhout 4, Den Haag
  • 10 september 2022 om 20.15 uur: St Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
  • 11 september 2022 om 15.00 uur: Stevenskerk, St. Stevenskerkhof 62, Nijmegen > Kaartverkoop verloopt via de Stevenskerk

Toegangsprijzen

Een kaartje kost € 22,50 per persoon. Dit is inclusief het programmaboekje.

NB: het concert heeft geen pauze.

Via het formulier onder aan de pagina kunt u uw kaarten bestellen en betalen.

Huishoudelijke mededelingen

In verband met de Corona-verordeningen kunnen er mogelijk maatregelen worden genomen in de concertlocaties. Mocht dat in september het geval zijn, dan informeren we u daarover.

In Utrecht is er ook verkoop aan de kassa. Maar bij voorkeur graag online bestellen.

Wij verheugen ons op uw komst.

Kaarten bestellen

Via dit formulier kunt u uw kaart(en) bestellen en meteen betalen. Daarna vindt u uw kaart(en) direct in uw mailbox.

U wordt ook automatisch toegevoegd aan onze mailinglijst, zodat we u op de hoogte kunnen houden van onze toekomstmuziek. Als u dat niet wilt, kunt u zich altijd weer afmelden via de betreffende link onder aan elke nieuwsbrief die we hooguit enkele keren per jaar versturen. Heeft u zich al eens afgemeld, dan blijft u daarvoor afgemeld. U wordt door deze bestelling dus niet opnieuw toegevoegd aan onze maillijst. Wilt u dat wél weer, stuur dan een e-mail info@lunkamerkoor.nl.

NB: u wordt wél altijd toegevoegd aan een maillijst voor deze specifieke concertreeks, voor het geval we daarover belangrijk nieuws met u moeten delen. Denk aan wijzigingen van locatie, tijd of volledige annulering. We moeten u dan kunnen bereiken.

Path of Miracles