Kaarten bestellen?

Toegangsprijzen

In verband met de huidige corona-maatregelen zijn er in de concertlocaties maatregelen genomen zodat u op afstand van elkaar kunt zitten. In verband hiermee is de zaalcapaciteit beperkt. Er is GEEN verkoop aan de kassa. U kunt ALLEEN kaarten in de voorverkoop bestellen en betalen. Bij het bestellen van kaarten wordt gevraagd uw telefoonnummer te vermelden. Dit voor het geval er contactonderzoek moet plaatsvinden. Deze gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld en worden een maand na het concert vernietigd. Er zal geen pauze in het programma zijn.

• Voorverkoop €20,00 (dit bedrag dient uiterlijk 3 uur voor aanvang van de concerten op onze rekening te staan!)
    • Het concert in Haarlem is gratis toegankelijk. Er is een collecte na afloop.
    • Wilt u kaarten bestellen voor dit concert, vul dan het onderstaande formulier op deze pagina in.
    • Graag het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN-rekeningnummer NL65 INGB 0007 6574 85 ten name van Stichting Harmonia Mundi o.v.v. het projectnummer Luna Kamerkoor en vermelding van de datum van het concert dat u wilt bezoeken.
    • Wij zorgen dat de kaartjes op uw naam bij de ingang van de concertlocatie klaarliggen.

Wij verheugen ons op uw komst.

WIJ VERZOEKEN U TIJDENS DE CONCERTEN GEEN GELUIDS- EN/OF FILMOPNAMEN TE MAKEN ZONDER UITDRUKKELIJKE TOESTEMMING VAN DE DIRIGENT.

Path of Miracles

Voor welk concert van Path of Miracles wilt u kaartjes bestellen?

7 mei 2021, 20.15u, Grote Kerk, Elst8 mei 2021, 20.15u, Plantagekerk, Zwolle9 mei 2021, 15.00u, St. Willibrorduskerk, Utrecht25 juli 2021, 19.00u, Grote Kerk, Haarlem, 19.00u

Hoeveel kaartjes wilt u bestellen?

Eventuele opmerkingen kunt u kwijt in onderstaand tekstgebied.